گزارش گونه cephalorrhynchus tuberosus برای اولین بار از ایران
نویسندگان
چکیده
گونه cephalorrhynchus tuberosus به عنوان گزارش جدیدی از ایران معرفی می گردد. این گونه از نظر طول پاپوس و داشتن پاپوس های زبر از گونه نزدیک خود c. rechingerianus قابل تشخیص است. این گونه از آذربایجان شرقی بین اهر و تبریز جمع آوری شده است. کلید شنا سا یی برای گونه های cephalorrhynchusموجود در ایران ارائه شده است.
منابع مشابه
گزارش گونه Cephalorrhynchus tuberosus برای اولین بار از ایران
گونه Cephalorrhynchus tuberosus به عنوان گزارش جدیدی از ایران معرفی می گردد. این گونه از نظر طول پاپوس و داشتن پاپوس های زبر از گونه نزدیک خود C. rechingerianus قابل تشخیص است. این گونه از آذربایجان شرقی بین اهر و تبریز جمع آوری شده است. کلید شنا سا یی برای گونه های Cephalorrhynchusموجود در ایران ارائه شده است.
متن کاملگزارش گونه .Calendula karakalensis Vass برای اولین بار از ایران
گونه Calendula karakalensis از تیره کاسنی به عنوان یک گونه جدید از ایران (خراسان) گزارش میگردد. رویشگاه دقیق این گونه نیز بر اساس محل جمعآوری نمونههای هرباریومی ارایه شده است.
متن کاملگزارش گونه Taraxacum aurantiacuDahlstm Dahlst برای اولین بار از ایران
گونه Taraxacum aurantiacum که از استانهای همدان و آذربایجان غربی جمعآوری شدهاست برای اولین بار از ایران گزارش میگردد.
متن کاملگزارش گونه .Trifolium sylvaticum Eig برای اولین بار از ایران
گونه.Trifolium sylvaticum Eig به عنوان گزارش جدیدی از ایران معرفی میگردد. این گونه از منطقه مریوان در استان کردستان جمع آوری شدهاست. از نظر داشتن گوشوارکهای کامل، گل آذین انتهایی چسبیده و گلهای کوچکتر به طول 8 تا 10 میلیمتر از گونه .T. stellatum L قابل تشخیص است. این گونه قبلاً از ترکیه، عراق و سوریه گزارش شده است.
متن کاملگزارش گونه Erodium litvinovii برای اولین بار از ایران
گونه Erodiumlitvinoviiبرای نخستین بار از ایران گزارش میگردد. این گونه بر اساس تفاوت در قارچبر و سیخک میوه از گونه نزدیک خود E. oxyrrhynchum تفکیک میشود. نمونههای گیاه از نواحی شرق استان خراسان جمعآوری گردیده و در هرباریوم پژوهشکده علوم گیاهی دانشگاه فردوسی مشهد نگهداری میشود.
متن کاملگزارش گونه .Lycium dasystemum Pojark برای اولین بار از ایران
Lycium dasystemum Pojark برای نخستین بار از ایران گزارش میشود. این گونه از منطقه سنگ لکی (از ارتفاع 2000 متر) در استان کرمان جمعآوری شده است. گونه مذکور بر اساس خصوصیات گل از گونه نزدیک خود L. depressum Stocks تشخیص داده میشود.
متن کاملمنابع من
با ذخیره ی این منبع در منابع من، دسترسی به آن را برای استفاده های بعدی آسان تر کنید
عنوان ژورنال:
مجله گیاهشناسی ایرانناشر: موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور
ISSN 1029-788X
دوره 12
شماره 2 2006
کلمات کلیدی
میزبانی شده توسط پلتفرم ابری doprax.com
copyright © 2015-2023